5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Berluti, Alessandro Berluti tarafından 1895 yılında kurulmuş İtalyan kökenli bir şirkettir. Ana ve sahip şirketi LVMH’nin bir yan kuruluşu olarak Fransa’daki Paris merkezli olarak faaliyet göstermektedir.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World wide web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on-line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların usual ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan iş ayakkabısı fiyatları koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Blog Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S2 güvenlik ayakkabısı gerekir

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

UNI TS EN ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Uyarı ilevhaları spor iş ayakkabısı ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz iş ayakkabısı base levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page